Eile siis sai lõpule 2006 Tiigrikutsikate turniir. Kutsikad võitsid kuuest mängust 6 mängu. Kahjuks ei mindud kokku aga väga tugevate meeskondadega, kellega oleks tahtnud ka jõudu proovida. Turniiril jäädi esimest kohta jagama veel 2 Venemaa meeskonnaga aga Tiigrikutsikate tugev kaitseliin kindlustas neile tabelis ikkagi kõige kõrgema aste. Löödi 59 väravat ja lasti sisse 6 (viimases mängus lasti 5 väravat kui pinge juba täitsa maas oli). Pärast turniiri said kutsikad oma kõhtu täita Boheemi Pizzerias! Aitäh Boheemi Pizzeria Restoranile meie võõrustamise eest!

Tallinn Cup 2006 poiste  tulemused :

FC Tiigrid vs LNSK Kreštšatik 11:1

FC Tiigrid vs FC Päikesevärav II (FC Levadia) 16:0

FC Tiigrid vs JK SPARTA 9:0

FC Tiigrid vs FC Päikesevärav I (FC Levadia) 9:0

FC Tiigrid vs Harju JK Punased 4:0

FC Tiigrid vs TuPs (Soome) 10:5

Kommenteerimine on suletud.